Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Μια εισαγωγή...

Καλωσορίσατε στο The Bedroom, ή απλά "την κρεβατοκάμαρα". Το The Bedroom είναι μια εβδομαδιαία εκπομπή που ξεκίνησε ως κάτι για λίγους φίλους, και τώρα αποτελεί ένα ευχάριστο 2ωρο για όλους τους λάτρεις της χαλαρής, συναισθηματικής μουσικής (ό,τι ακριβώς θα έπαιζε και σε μία κρεβατοκάμαρα). Η πρώτη εκπομπή έγινε αρχές Φλεβάρη.

Η εκπομπή παίζει πλέον στην ιντερνετική συχνότητα του RadioParea, κάθε Τρίτη 8 με 10 το βράδυ.

Το στυλ της εκπομπής όπως υποδηλώνει και το όνομα είναι μουσική για κρεβατοκάμαρα, chill-out και easy listening κομματάκια, εναλλακτικό, post και progressive ροκ, jazz αλλά και κινηματογραφική μουσική, αλλά και φυσικά τις επιλογές της παρέας.

Στο blog αυτό επίσης θα ανεβάζω το playlist της κάθε εκπομπής μετα το τέλος της ώστε να βρίσκετε τους τίτλους των κομματιών που σας άρεσαν, ενώ μέσω MSN (leftos10@msn.com) αλλά και μέσω του site του RadioParea.gr θα μπορείτε να κάνετε τις αφιερώσεις σας!

Πολλά ευχαριστώ για την υποστήριξη τους στους Θοδωρή, Κώστα, Γιάννη, Γιάννη, Μαρία, Χρήστο, ξανά Γιάννη, Ηλία, Άγγελο, Βίκυ, Ηρακλή, Μιχάλη, Μέλπω, Ελένη, Μαρία, Ίλια, Γεωργία, Ιρένα, αλλά και όποιον άλλο έχει ακούσει την εκπομπή και έχει μπει στον κόπο να πει τα σχόλιά του, θετικά ή αρνητικά.

Περιμένω τις προτάσεις και αφιερώσεις σας, τα λέμε στην επόμενη εκπομπή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου